UA: РІВНЕ - Про діючі житлові програми

На телеканалі UA: Рівне у Програмі «Новини на UA: Рівне», з директором Рівненського регіонального управління Держмолодьжитла Василем Шевчуком,  обговорювались діючі програми забезпечення молоді житлом, їх доступність широким верствам населення в Рівненській області, плани та перспективи молодіжного кредитування та отримання доступного житла.

В ході інтерв’ю, підведено підсумки роботи Рівненського регіонального управління у 2018 році з виконання програм забезпечення молоді житлом, особливо наголошувалось на актуальних питаннях, пов’язаних насамперед з недостатніми обсягами фінансування діючих програм.

Реалізація державних і місцевих житлових програм дозволяє вирішити, насамперед, соціальні питання громади із забезпечення житлом, на належному рівні підтримує професійний, культурно-освітній потенціал населення міста Рівне та Рівненської області, а також стимулює розвиток будівельної і суміжних галузей та забезпечує стабільні надходження до бюджету.

Окремо, висловлено стурбованість щодо міграційних процесів в нашому регіоні, - вагомим фактором стримування яких є доступні житлові програми для молоді.

 Відео в доступному режимі розміщено наYouTube:

https://youtu.be/x3Grt9RryOw