У м. Вараш Рівненської області ухвалено нову житлову програму

       Рішенням Вараської міської ради  № 529 від 25.06.2021 року затверджено програму надання пільгових довготермінових кредитів на будівництво і придбання житла на 2021-2023 роки.

Метою програми є підвищення рівня забезпечення житлом мешканців Вараської міської територіальної громади, які відповідно до законодавства потребують поліпшення житлових умов та зниження соціальної напруги по житловому довгобуду, який інвестований за кошти громадян у відповідності з вимогами  постанови Кабінету Міністрів України від 29.05.2001 року № 584 «Про порядок надання пільгових довготермінових кредитів молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) і придбання житла».

Розв’язати свою житлову проблему з допомогою   пільгового довгострокового кредиту за програмою мають можливість молоді громадяни, соціально незахищені верстви населення (учасники АТО/ОСС, ВПО, члени сімей загиблих учасників АТО/ОСС, багатодітні сім’ї), молоді спеціалісти, працівники бюджетної, соціальної і комунальних сфер Вараської міської територіальної громади.

Учасником програми – одержувачем бюджетних коштів є РІВНЕНСЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА.

З повними умовами програми можна ознайомитися на сайті Вараської міської ради за посиланням   http://doc.varash-rada.gov.ua/component/documents/14702:rr529-2021 та РІВНЕНСЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА (https://rv.molod-kredit.gov.ua/zhytlovi-prohramy/inshi-rehionalni-prohramy).

За детальною інформацією, також можна звертатися безпосередньо до фахівців регіонального управління за тел.: (0362)64-34-16.