СХВАЛЕНО ПЕРШИЙ ПЕРЕЛІК ОДЕРЖУВАЧІВ ДЕРЖАВНОЇ ПІДТРИМКИ!

Повідомляємо, про отримання протоколу засідання Комісії Мінрегіону від 21.11.2018 року з розгляду пропозицій щодо формування переліку осіб, що претендують на  отримання державної підтримки для будівництва (придбання) доступного житла, та переліку осіб, що у поточному році отримають державну підтримку для будівництва (придбання) доступного житла, детально за посиланням:

http://www.minregion.gov.ua/napryamki-diyalnosti/building/programi-zhitlovogo-budivnitstva/protokol-vid-21-11-2018-1-zasidannya-komisiyi-z-rozglyadu-propozitsiy-shhodo-formuvannya-pereliku-osib-shho-pretenduyut-na-otrimannya-derzhavnoyi-pidtrimki-dlya-budivnitstva-pridbannya-dostupn/

      За результатами розгляду інформації Держмолодьжитла про кандидатів, котрим у поточному році буде надана державна підтримка відповідно до Порядку надання державної підтримки та забезпечення громадян доступним житлом, затвердженого постановою КМУ від 10.10.2018 № 819, Комісією Мінпегіону схвалено Перелік одержувачів державної підтримки за рахунок коштів державного бюджету. До переліку включено 148 осіб по 21 регіону України на загальну суму державної підтримки - 54 206 491 грн.

      Переважну більшість складають внутрішньо-переміщені особи – 110; учасники бойових дій в зоні АТО – 28 осіб та інші громадяни – 10 осіб.

      По Рівненській  області до Переліку одержувачів державної підтримки включено 3 сім'ї, з них 2 учасники бойових дій в зоні АТО. Загальна сума державної підтримки зазначеним одержувачам складає – 840 820,00  грн.

 

      Рівненським регіональним управлінням Держмолодьжитла  розпочато роботу щодо укладання договорів з одержувачами державної підтримки, відповідно до схваленого Переліку осіб.