Надано пільговий довгостроковий державний кредит для придбання житла для сім’ї учасника АТО/ОСС

Приємною передноворічною новиною стало для сім’ї учасника АТО/ОСС Ігоря ПОПОВА повідомлення від РІВНЕНСЬКОГО РЕГІОНАЛЬОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ФІНАНСОВОЇ УСТАНОВИ «ДЕРЖАВНИЙ ФОНД СПРИЯННЯ МОЛОДІЖНОМУ ЖИТЛОВОМУ БУДІНИЦТВУ» про виділення коштів із державного бюджету для надання пільгового довгострокового державного кредиту для придбання житла.

До передсвяткових приготувань додалися приємні клопоти по пошуку та придбанню такого омріяного власного житла.

У відповідності до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання пільгового довгострокового державного кредиту внутрішньо переміщеним особам, учасникам проведення антитерористичної операції (АТО) та/або учасникам проведення операції Об’єднаних сил (ООС) на придбання житла, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України 27 листопада 2019 р. № 980, 28 грудня 2021 року було підписано Кредитний договір на придбання квартири в багатоквартирному житловому будинку.

РІВНЕНСЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ФІНАНСОВОЇ УСТАНОВИ «ДЕРЖАВНИЙ ФОНД СПРИЯННЯ МОЛОДІЖНОМУ ЖИТЛОВОМУ БУДІНИЦТВУ» щиро вітає молоду родину із придбанням власного житла. Бажаємо комфортного життя і затишку у власній оселі!