ІЗ ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ! З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА!

Від імені Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву і від себе особисто щиро вітаю вас із 31-ою річницею Незалежності нашої держави і Днем Державного прапора України!

На жаль, зараз не час для святкувань: український народ продовжує здавати один із найбільш важливих за всю нашу історію екзамен. Наука реальної Незалежності дається нам через піт і кров, страждання і сльози. У боротьбі з підступним ворогом, який століттями зазіхав на нашу волю і нашу землю, ми доводимо право самостійно вирішувати, як нам жити в нашій країні – як спільноті вільних людей чи як групі смиренних рабів.

Відповідь на це питання очевидна. Майже дев'ять тисяч українських героїв уже поклали життя у війні з росією, ламаючи хребет агресорові. Тисячі мирних жителів принесені у жертву молоху. Понад 370 українських дітей загинули внаслідок війни, 720 отримали поранення. Лише днями через обстріл ворогом житлового будинку у Вознесенську на Миколаївщині були тяжко поранені троє дітей віком від 3 до 8 років…

Та попри страшні реалії немає сумнівів у тому, що Перемога буде за нами. Адже Бог там, де Правда. Ми воюємо за свою землю і не маємо куди відступати. Не маю сумніву, що ми все здолаємо і піднімемо з руїн кожне наше місто, містечко, село – всю омріяну поколіннями квітучу Україну!

І ми ще відсвяткуємо і 32-гу, і 50-ту річниці нашої Незалежності, і століття вільного буття українців на своїй землі.

Вклонімося ж сьогодні подвигу тих, для кого поняття «Незалежність» рівнозначне слову «Перемога»! Працюймо всі разом, як одна родина, кожен і кожна на своєму місці для наближення цього звитяжного дня!

Із Днем Незалежності вас! Тримаймося і перемагаймо, бо ми того варті!

Сергій КОМНАТНИЙ,

голова правління Держмолодьжитла