ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОДАЛИ ЗАЯВИ, ТА ПРЕТЕНДУЮТЬ НА ОТРИМАННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПІДТРИМКИ ДЛЯ БУДІВНИЦТВА (ПРИДБАННЯ) ДОСТУПНОГО ЖИТЛА У 2018 РОЦІ

Кандидатам, котрі зареєстрували заяви на отримання державної підтримки для будівництва (придбання) доступного житла за рахунок коштів державного бюджету, та інформація про котрих була розміщена на офіційному сайті Рівненського  регіонального управління Держмолодьжитла (у розділі «Актуальні новини від 05.11.18р.»), та які не мають можливості прийняти участь у Програмі чи не мають наміру отримати державну підтримку у цьому році, необхідно до 16.11.2018р. звернутися із заявою до Рівненського регіонального управління Держмолодьжитла, яке розташоване за адресою: м. Рівне, вул.Симона Петлюри, буд.14А.

При цьому, за кожним кандидатом залишається право на отримання державної підтримки у наступному бюджетному році, при умові відповідності кандидата до вимог Порядку надання державної підтримки та забезпечення громадян доступним житлом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.10.2018 № 819 та наявності відповідного бюджетного фінансування. Крім цього, за кандидатом зберігається попередній обліковий запис і строк перебування на обліку, який здійснюється Рівненським регіональним управлінням Держмолодьжитла.