ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОДАЛИ ЗАЯВИ-АНКЕТИ НА ОТРИМАННЯ ПІЛЬГОВИХ КРЕДИТІВ ЗА РАХУНОК КОШТІВ СТАТУТНОГО КАПІТАЛУ ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА

Шановні кандидати, які мають намір отримати пільгові кредити для будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок власних коштів (коштів статутного капіталу Держмолодьжитлата), відповідно до зареєстрованих заяв-анкет за наступними номерами, а саме:

№ з/п

Реєстраційний номер заяви-анкети

Дата реєстарції заяви-анкети

Прізвище та ініціали імені і по-батькові кандидата на отримання кредиту (представника сім'ї)

Наявність переваг на отримання кредиту згідно п. 5 постанови Кабінету Міністрів України від 11.05.2011 №488 (за наявності переваг вказується "першочергове право")

1.

2

08.01.2019

Куницька Р.В.

першочергове право 

2.

9

04.03.2019

Деркач Т.А.

першочергове право 

3.

11

13.03.2019

Жужельська О.А.

першочергове право 

5.

20

30.08.2019

  Коберський С.А.

першочергове право

4.

21

04.11.2019

   Мирончук  Я.В.

першочергове право

6.

26

20.05.2020

  Швирьова Н.О.

першочергове право 

Для цього, Вам необхідно протягом  5 (п'яти) робочих днів, ОСОБИСТО подати заяву про надання кредиту за рахунок коштів статутного капіталу до РІВНЕНСЬКОГО РЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ  ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА  також надати Перелік документів, необхідний для отримання довгострокового пільгового кредиту для будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок власних коштів.

В іншому разі, якщо не маєте наміру отримати кредит у поточному періоді, Вам необхідно звернутися до РІВНЕНСЬКОГО РЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ  ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА  з відповідною заявою. При цьому, реєстраційний номер заяви-анкети для отримання кредиту залишається незмінним, таким чином, Ви зможете реалізувати своє право на отримання кредиту в наступному періоді.

Звертаємо вашу увагу,відсоткова ставка за користування кредитом встановлюєтьсяу розмірі облікової ставки Національного банку, що діє на момент прийняття рішення про надання кредиту.

Важливо!!!Під час подання заяви громадяни повинні пред’явити паспорт та інші необхідні документи, копії яких додаються до заяви про надання довгострокового пільгового кредиту для будівництва (реконструкції) та придбання житла.