ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛО ВІТАЄ З ДНЕМ БУДІВЕЛЬНИКА!

Шановні колеги-будівничі!

Першим після наших Героїв-військовиків на звільнену від ворога землю приходить будівельник. Вашими руками творитиметься нове майбутнє нашої країни. Уже зараз необхідно дуже багато будувати, піднімати з руїн, відроджувати країну у ще більш сучасному вигляді. Годі й казати, що після Перемоги масштаби будівництва в нашій країні зростуть в рази.

Головне завдання будівельного комплексу просто зараз – знайти внутрішні резерви, сили і можливості, щоб від депресії перших місяців війни перейти до відновлення знищеного війною потенціалу, готуватися до виконання грандіозних завдань. А в тому, що масштаб робіт для наших будівничих буде просто неосяжний, сумніватися не доводиться. І саме будівництво, в тому числі житлове, зобов’язане повернути собі роль локомотива, драйвера, мотора економічного відродження України.

Реалізувати потужні задачі ми зможемо на ґрунті віри в себе, свої можливості і, безумовно, за підтримки держави, насамперед профільного міністерства. Ця підтримка є, тому маємо на що спертися в рухові вперед.

Бажаю всій будівельній родині насамперед міцного здоров’я, спокою, віри й обґрунтованого оптимізму. Нехай повернеться на нашу землю мир на віки. А міцна й надійна – тому що ми українці! – будівельна спільнота все відбудує, все відродить до життя.

Тож вітаю з професійним святом! Слава нашим воїнам! Слава нашим будівничим! Слава Україні!

Зі щирою повагою,

Сергій КОМНАТНИЙ,

Голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву