БУДІВЕЛЬНА ПАЛАТА – НАДІЙНИЙ ПАРТНЕР ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА

5 березня поточного року в місті Києві відбулось засідання президії Будівельної палати України. Засідання проходило під головуванням президента Будівельної палати, визнаного лідера будівельної галузі нашої країни - Петра Степановича Шилюка.

Голова правління Держмолодьжитла Сергій Комнатний приймав активну участь в даному заході.

Під час засідання обговорювалися підсумки роботи галузі у 2018 році та актуальні питання подальшого розвитку будівельної сфери в державі, а також внутрішні питання діяльності Будівельної палати України.

Учасниками засідання президії Будівельної палати України були авторитетні будівельники-практики, науковці, народні депутати та представники органів виконавчої влади.

З виступів та промов кожного, можна було почути об’єктивну стурбованість за теперішній стан економіки країни, непрості шляхи подолання кризових явищ  та можливі перспективи виходу зі складного економічного становища.

     «Будівельна палата України є давнім і надійним партнером Держмолодьжитла, - зазначив під час свого виступу Сергій Комнатний. – Ми вдячні за підтримку, які надає Будівельна палата для Фонду у відновленні уваги держави до житлових програм та в модернізації законодавчої бази».

Під час засідання президії Будівельної палати України особливо наголошувалося на важливості житлових програм як фактору стримування міграції громадян з України.

«Сподіваємося спільними зусиллями підняти суспільну і державну увагу до цього питання», - завершив свій виступ голова правління Держмолодьжитла Сергій Комнатний.