АКРЕДИТОВАНО НОВИЙ ОБ'ЄКТ БУДІВНИЦТВА

             Правлінням Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» 20 березня 2023 року у відповідності до «Положення про порядок роботи з об’єктами, на будівництво (реконструкцію) і придбання житла в яких   спрямовуються кошти за житловими програмами, в Держмолодьжитлі  та в регіональних управліннях/іпотечному центрі», визначено (акредитовано) об’єкт будівництва «Нове будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення (добудова незавершеного будівництва) на вул. Григорія Сковороди, 4, м. Рівне» у який можуть спрямовуватися кошти за житловими програмами Держмолодьжитла. (протокол засідання правління №38 від 20.03.2023).

         Житловий будинок, що будується, отримав  назву ЖК «АБРИКОС», в ньому буде збудовано 164 житлові квартири і 139 нежитлових приміщень.    Замовником будівництва виступило ПП «ПРИВАТНА ВИРОБНИЧО-СЕРВІСНІ ФІРМА «АЛЕКС»,  Забудовником та Генпідрядником – ТОВ «СМАРТ БАУ».

         Акредитація зазначеного будівництва допомагає у вирішенні однієї з найбільш актуальної для України проблеми забезпечення молоді житлом, шляхом збільшення пропозицій житлової нерухомості на будівництво (реконструкцію) і придбання житла у яких можуть спрямовуватись кошти, в тому числі кредити, які надаються позичальникам Держмолодьжитла  за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів, сприяє виконанню  Державної програми забезпечення молоді житлом.